Terapii Urban Masaj

PERSONALIZATE DE ROMEO TUDORACHE

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

Urban Aromatherapy

În cadrul acestui ritual se îmbină într-o armonie perfectă masajul cu uleiurile calde și aromatice. Scopul acestui ritual este de a stimula fluxul de sânge și oxigen care aduc corpul într-un echilibru mental și fizic. Presiunea folosită în acest masaj este adaptată nevoilor tale iar scopul este de a reduce toate tipurile de spasme, astfel modificându-se starea ta psihologică. De aceea, poți alege din cele 2 tipuri de masaj pe cel mai potrivit nevoilor tale. Uleiul de masaj este ales în funcție de nevoile corpului: relaxare, revitalizare sau hidratarea pielii.

Programare

Urban Fusion

Pentru o relaxare cu adevărat benefică, acest ritual combină într-o armonie perfectă masajul de relaxare cu prosoapele calde. Masajul se realizează prin manevre lente cu o intensitate redusă, fiind acompaniat de meloterapie şi aromoterapie. Ritualul masajului de relaxare începe de la tălpile picioarelor şi se continuă până la scalp, pe tot corpul. Acest masaj poartă rangul de ritual deoarece extremităţile corpului (mâinile şi picioarele) sunt învelite în prosoape calde care au ca efect relaxarea totală şi eliberarea ‘hormonului fericirii’. Iar pentru ca ritualul să fie complet la sfârșit vei primi un scrub de mentă sau citrice realizat pe extremitățile corpului.

Programare

Urban Hot Candle Massage

Atingerea caldă a uleiului și aroma de uleiuri esențiale eliberată prin topirea lumânării vă poartă gândurile într-un loc unde nu există stres, responsabilități, semnal la telefon sau termene limită. Acest masaj se efectuează numai cu ulei cald aromatic eliberat prin topirea lumânărilor din ceară naturală cu unt de Shea. Uleiurile încălzite se răspândesc perfect pe piele, învelind-o cu căldură, protecție și un miros captivant. Beneficiile acestui masaj sunt minunate, nu numai pentru psihic, dar și pentru piele. Pielea devine elastică, moale la atingere, mătăsoasă și învăluită de o aromă placută. Lumânarea hidratează pielea uscată, lipsită de vitalitate și conferă acesteia un aspect luminous. De asemenea, ajută în lupta cu vergeturile, celulita și neutralizează radicalii liberi. Masajul NU provoacă arsuri – este o lumânare cosmetică din unt de Shea care, atunci când se încălzește, se transformă în ulei cald și aromatic. 

Programare

Oferta limitata!

Profită de ofertele Urban Masaj. Poți achiziționa un masaj de 50 min la doar 99 lei.

× Contactează-ne Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday