2 Addon-uri gratuit la orice masaj pentru cuplu achiziționat în luna februarie

Echipa

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

Echipa 1

Romeo

Terapeut & Fondator

În anul 2005 a decis să urmeze cursuri universitare ce urmau să-i deschidă prima portiță în lumea masajului sportiv și de recuperare. Ca ulterior să își aprofundeze tehnica prin sute de ore de practică, studiu individual și cursuri de specializare. Câțiva ani mai târziu pasiunea lui Romeo a fost materializată în proiectul Urban Masaj ce este un salon de masaj din Sectorul 2.

Dar călătoria nu se oprește aici, în aprilie 2019 a fost Campion European la Concursul European de Masaj (EMA2019) și în iulie 2019 reprezentant la României la Campionatul Mondial de Masaj (IMA2019). Tot în anul 2019 Romeo a fost și jurat la Campionatul Național de Masaj și jurat în cadrul Campionatului Balcanic de Masaj.

Idealul lui Romeo este să îi învețe pe oameni să conștientizeze că grija pe care o poartă sănătății ar trebui să reprezinte o primă opțiune de vindecare și să aleagă întotdeauna calitatea în detrimentul cantității. Deoarece crede în oameni și calitățile pe care le poate avea fiecare.

Dintre cei pasionați de masaj și terapii prin masaj, Romeo susține workshop-uri de grup sau individuale pentru a facilita accesul la cunoștințele practice ale acestei meserii.

Echipa 2

Claudiu

Terapeut

Claudiu este un terapeut experimentat în domeniul terapiei de masaj, având o carieră solidă începând din anul 2014. Pe parcursul anilor, și-a dedicat timpul și energia pentru a-și perfecționa abilitățile și a atinge niveluri înalte de competență în industria terapiei de masaj.

Una dintre caracteristicile distinctive ale lui Claudiu este participarea sa activă la competiții internaționale, unde și-a demonstrat abilitățile remarcabile în fața altor profesioniști din întreaga lume. Acest angajament în competiții a contribuit nu doar la dezvoltarea sa personală, ci și la aducerea de recunoaștere și prestigiu în domeniul terapiei de masaj.

Claudiu se remarcă în special în tehnici avansate precum masajul limfatic și deep tissue. Calificările sale în aceste domenii indică nu doar cunoștințe temeinice, ci și abilități practice și sensibilitate în aplicarea acestor tehnici specializate

Echipa 3

Laura Mihaela

Psihoterapeut

Este psihoterapeut specializat în terapii cognitiv-comportamentale și terapii complementare, facilitator All Love, profesor Reiki și trainer formator.

În cadrul sedințelor de consiliere și terapii individuale și de grup, a cursurilor, conferințelor și seminariilor, Laura îi ajută pe oameni să dobândească încrederea în forțele proprii și să-și (re)capete bucuria de a trăi.

Idealul Laurei este să îi învețe pe oameni să trăiască în iubire, clipă de clipă, cu creativitate și autenticitate.

Din anul 2005, de când a avut o experiență de vindecare prin Reiki, a ales să studieze acest sistem de evoluție spirituală, pentru a se descoperi pe sine.

Cinci ani mai târziu a descoperit All Love, un set de tehnici ce activează inima spirituală, scoțând la iveală și eliberând blocajele energetice și emoționale care ne împiedică să ne manifestăm potențialul creator. Laura a devenit facilitator All love, ține workshopuri și se implică în organizarea de evenimente All love, atât în București cât și în țară. Pentru a înțelege din ce în ce mai mult structura psihicului uman dar și pentru a-și perfecționa tehnicile necesare procesului de vindecare al oamenilor care îi cer ajutorul, Laura Mihaela Liciu, licențiată în psihologie, a studiat psihoterapia în cadrul Asociației de Formare în Hipnoterapie și Terapii Cognitiv-Comportamentale, lăsând în urmă cei peste 18 ani de experiențe în mediu corporatist.

Pozițiile de management, customer care, consiliere și resurse umane în care a excelat în crearea, coordonarea și implementarea unor proiecte de mare anvergură, născute tot din pasiunea pentru oameni, nu fac decât să contribuie la înțelegerea mai profundă a problemelor cu care oamenii vin în terapie.

Echipa 4

Nicoleta

Terapeut

Nicoleta Enache este unul dintre cei mai prestigioși terapeuți din România, cu o impresionantă experiență de 13 ani în domeniul kinetoterapiei. Pasiunea pentru vindecarea oamenilor prin intermediul terapiei a prin contur încă de la frageda vârstă de 15 ani, atunci când a descoperit pentru prima dată tehnicile masajului și beneficiile acestuia.

Pregătirea teoretică în acest domeniu a început odată admiterea la Facultatea de Kinetoterapie, pe care a absolvit-o cu nota 10, iar pregătirea profesională a pornit odată cu angajarea la un important SPA din cadrul unui Hotel de 5 Stele din centrul Bucureștiului. Pasiunea și perseverența au fost cele două elemente cheie ce au ajutat-o să devină terapeut VIP, având privilegiul de a întâlni vedete precum Andy Garcia, Madonna, Lady Gaga, Luke Evans, Orlando Bloom, Jean Claude Van Damme, Eros Ramazzotti, Demis Roussos, Mika Hakkinen și mulți alții care au avut oportunitatea de a se bucura de beneficiile Terapiilor oferite de Nicoleta.

Echipa 5

Adrian

Terapeut

Adrian este unul dintre terapeuții Urban Masaj ce, datorită pasiunii sale pentru domeniul

Kinetoterapiei, a urmat Facultatea de Kinetoterapie și Motricitate Specială, precum și

Masteratul în Nutriție și Remodelare Corporală, ambele în cadrul UNEFS București, pe care

le-a absolvit cu succes. Parcursul educațional de formare profesională a fost completat

armonios de cei 3 ani de experiență practică ce i-au oferit posibilitatea de a se specializa în

Terapia Manuală, Dry Needling, Trigger Point, Mulligan, Cupping, Kinesio Taping, IASTM

și Stretching.

Dorința de a contribui la procesul de vindecare al celor care se confruntă cu diferite probleme

ale musculaturii, precum și perseverența și înclinația deplină către dezvoltarea profesională

continuă sunt doar câteva dintre calitățile care îl fac pe Adrian să fie un terapeut întru totul

profesionist.

Echipa 6

Ioana

Terapeut

Ioana Niță a descoperit domeniul Fiziokinetoterapiei încă de la o vârstă fragedă datorită oportunității de a locui în apropierea unor renumite centre de Kinetoterapie din Azuga, Sinaia și Câmpina. Informațiile și tehnicile privind procesul de recuperare regăsite aici, i-au determinat întregul drum profesional.

Parcursul educațional de formare profesională a fost asigurat de absolvirea Școlii Sanitare Dr. Dinu, Ploiești, specializarea asistent medical Balneofiziokinetoterapie, unde au fost fundamentate bazele teoretice necesare. În cei 5 ani de experiență practică a practicat diverse terapii și tehnici de masaj terapeutic, anticelulitic, de relaxare, drenaj limfatic, pe care le-a combinat armonios cu tehnicile oferite de Kinetoterapia de sală și de bazin.

Ioana consideră că Masajul este o Artă ce se îmbină cu Știința Anatomiei Corpului uman, și dă dovadă de evoluție continuă, fapt pentru care este un terapeut profesionist.

Echipa 7

Raluca

Terapeut

Raluca a îmbrățișat meseria de terapeut din pasiune pentru vindecare, considerând că terapia prin masaj oferă nenumărate beneficii atât pentru fizic, cât mai ales pentru psihic, Datorită empatiei și aptitudinilor sale, reușește de fiecare dată să identifice cu ușurință care sunt adevăratele cauze ce determină dureri sau probleme musculare, ceea ce o ajută să adapteze cu succes ședințele de terapie pentru nevoile fiecărui caz în parte.

Experiența sa practică este susținută de pregătirea teoretică acumulată în cadrul Cursului de Masaj Reflexogen și a Cursului de masaj somatic (întreținere, relaxare, tonifiere) oferite de Centrul Biofocus.

Echipa 8

Ionut

Terapeut

Fire veselă, plăcută și deschisă, Ionuț consideră că masajul este pentru el o adevărată pasiune și nu doar o simplă meserie. Parcursul educațional de formare profesională a început pentru Ionuț în anul 2017 odată cu înscrierea la Cursurile de Masaj susținute de Școala de Masaj Dragomir, unde a descoperit pe deplin tainele meseriei de terapeut.

 

Cu o experiență de 6 ani în acest domeniu, Ionuț este adeptul dezvoltării profesionale continue astfel încât să contribuie de fiecare dată într-un mod cât mai eficient la vindecare problemelor musculare cu care se confruntă clienții săi.
Echipa 9

Gabi

Terapeut

Gabriel a descoperit tainele și beneficiile masajului prin intermediul Facultății de Educație
Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie. Parcursul său educațional de formare
profesională a fost completat atât de absolvirea Cursurilor de Tehnician Maseur, cât și a
cursurilor de perfecționare precum: medical tapping, trigger point, cupping, hot stone și dry
needling. Din dorința de a acumula cât mai multă experiență și datorită cunoștințelor
dobândite, Gabriel a participat la diferite competiții de masaj.

Dezvoltarea profesională continuă și pasiunea sa pentru meserie i-au oferit oportunitatea de a
deveni formator la una dintre școlile de masaj din București.

Clienții Urban Masaj îl recomandă pentru Terapia Manuală și Masajul Terapeutic, însă
experiența îi permite să realizeze orice tip de masaj regăsit în meniul nostru.

Echipa 10

Ana

Terapeut

Ana a descoperit tainele masajului din dorința de a se vindeca pe sine, înțelegând faptul că
atunci când îi oferi corpului tău atenția cuvenită, acesta te va susține în tot ceea ce vrei să
faci, atât fizic, cât și psihic. Parcursul educațional de formare profesională a început odată cu
înscrierea la cursurile de Masaj Somatic, Reflexoterapie, Drenaj Limfatic și Masaj Terapeutic
susținute de Centrul BioFocus.

Pentru o perioadă de 9 ani Ana a lucrat în cadrul unei corporații, timp în care s-a concentrat
pe dezvoltarea personală prin participarea la ședințe de Reiki și constelații familiale,
adoptarea unui stil de viață echilibrat bazat pe sport și alimentație. Întreaga experiență i-a
oferit o înțelegere mult mai profundă a stărilor și problemelor cu care se confruntă cei care
caută vindecarea prin intermediul masajului.

Dorința de contribui la vindecarea celorlalți, dezvoltarea profesională continuă, perseverența
și pasiunea pentru Reflexoterapie și Masajul Cranio-Facial sunt doar câteva dintre calitățile
care o caracterizează pe Ana un terapeut întru totul profesionist.

Echipa 11
Echipa 12
Echipa 13
Echipa 14
Echipa 15
Echipa 16
Echipa 17
Echipa 18
Echipa 19

Momentul tău de relaxare

Newsletter Urban Masaj

Newsletter

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile