Efectuăm actualizări la prețuri în acest moment! Posibil în unele pagini să fie afișat prețul vechi. Solicitați prețul nou la recepție!

Masaj Terapeutic by Techir

de la doar 300 LEI

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

60 minute

O ședință
300 lei
  •  

Ce este Masajul Terapeutic by Techir

Masajul Terapeutic by TECHIR reprezintă o călătorie de relaxare și detensionare ce poate fi personalizat în funcție tipul de durere cu care vă confruntați.
Primul pas este Masajul Cervical realizat de către terapeut prin aplicare tehnicilor cu ajutorul cremei antireumatice TECHIR, ce vor contribui la combaterea durerilor musculare locale, calmarea și ameliorarea durerilor musculare, precum și la stimularea microcirculației pielii și tonifierea țesuturilor datorită complexului de ingrediente antiinflamatoare din compoziție: arnica montană, salcie albă, gheara diavolului, un complex de peptide și apa salină din Lacul Techirghiol.
Masajul Cervical este urmat de Masajul dedicat spatelui în care se va folosi uleiul de Masaj Terapeutic TECHIR. Printre beneficiile acestui masaj se înumără calmarea durerilor de la nivelul sistemului articular-muscular-osos, atât datorită puterii terapeutice a uleiurilor esențiale de mentă, lavandă și rozmarin, cât și a manevrelor de presare, frecare și manipulare a pielii, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor.
Întregul moment de relaxare este completat aromonios de masajul tălpilor și reflexoterapia cu Crema regeneratoare de călcâie cu uree TECHIR, ce are efect regenerant pentru pielea crăpată a călâielor datorită mixului de ingrediente naturale.
Masajul reflexogen este recunoscut drept terapie complementară, alternativă și non-invazivă ce contribuie la ameliorarea anumitor afecțiuni, precum și la îmbunătățirea stării de bine atât fizic, cât și psihic. Practic, terapeutul aplică cu degetele tehnici de masaj precum presiune, rotații, fricțiune și mișcări energice asupra punctelor reflexogene, activând capacitatea de autovindecare a organismului.

Beneficiile Masajului Terapeutic

5/5

Clienți mulțumiți

Ne dorim ca fiecare vizită în saloanele noastre să se transforme într-o experiență de 5 stele. De aceea, terapeuții noștri au nenumărate certificări și ore de experiență, sunt train-uiți în mod constant și sunt atenți la cel mai mic detaliu. Terapiile noastre se personalizează în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

⭐⭐⭐⭐⭐
Il cunosc pe Romeo Tudorache de aproximativ 10 ani si pot sa spun ca a transferat toata experienta sa personalului de la Urban Masaj si experienta a fost WOW! Felicitari pentru ce faceti!
client: Florin
⭐⭐⭐⭐⭐
Urban Masaj se evidentiaza prin atentie, implicare si servicii care se personalizeaza in functie de afectiune si de evolutia ei. GOOD JOB GUYS !
client: Adriana
⭐⭐⭐⭐⭐
Iubesc masajele la Urban. Am plecat de acolo mai Zen ca nicio data, tot corpul imi era usor si relaxat. Va Multumesc din suflet
client: Karma
⭐⭐⭐⭐⭐
Foarte mulțumit de serviciile oferite, atât la recepție cât și despre masaj, am fost la Bianca, o persoană cu experiență, salon curat. Oameni educați și cu bun simț! Recomand, din partea mea 5 stele.
client: Gabriel
⭐⭐⭐⭐⭐
De departe cel mai bun loc pentru masaj din Bucuresti! Personal amabil, profesionist si un loc unde te poti relaxa cu adevarat! 😍💆🏻‍♀️
client: Florentina
⭐⭐⭐⭐⭐
Locatie atent amenajata si echipa sociabila, empatica si profesionista!
client: Madalina
⭐⭐⭐⭐⭐
Serviciile sunt pe masura asteptarilor , chiar mai mult! Locatia este superba cu o ambianta foarte placuta. Recomand cu incredere! After work relax! 💪
client: Cezar
⭐⭐⭐⭐⭐
Salonul este foarte frumos și am avut parte de un masaj foarte relaxant. Consider că acest loc merit 5 stele 🙂
client: Lucian
⭐⭐⭐⭐⭐
Am fost in locatia de la Str. Austrului nr. 54. Am ales varianta de masaj de cuplu. Pot sa spun ca niciodata nu am fost asa de relaxat si de binedispus dupa ce am plecat de acolo. Ma simteam diferit (in bine) fata de cum venisem prima data...
client: Alin
Previous slide
Next slide

Momentul tău de relaxare

Masaj Terapeutic by Techir 1
Masaj Terapeutic by Techir 2
Masaj Terapeutic by Techir 3
Masaj Terapeutic by Techir 4
Masaj Terapeutic by Techir 5
Masaj Terapeutic by Techir 6
Masaj Terapeutic by Techir 7
Masaj Terapeutic by Techir 8
Masaj Terapeutic by Techir 9

Newsletter Urban Masaj

Newsletter

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile