-40% de Happy Hour la Urban Masaj! Masaj 60 min la 150 lei. Ofertă valabilă de Luni-Vineri între 11:00 și 17:00

Urban Masaj by Romeo Tudorache

Urban Masaj by Romeo Tudorache 1

Urban Masaj, un nou concept de viata urbana unde grija pe care o purtam sanatatii reprezinta o prima optiune de vindecare si de incetinire a proceselor de imbatranire si-a deschis portile luni 2 iulie.

La eveniment au participat bloggeri, influencers si vedete care au imbratisat deschis comunitatea Urban Masaj.

Urban Masaj by Romeo Tudorache 2

Situat in Str. Austrului, nr 54, Sector 2, Bucuresti, proiectul Urban Masaj a luat nastere in 2017 cand Romeo Tudorache, licentiat in kinetoterapie a decis sa dea o noua dimensiune ingrijirii sanatatii prin arta masajului.

Urban Masaj by Romeo Tudorache 3

Dupa …. ani de practica, confruntat cu cresterea  nevoii de relaxare si evadare din spatiul cotidian dar in acelasi timp si cu dorinta clientilor de a ramane ancorati in freamatul urban, Romeo Tudorache a gandit Urban Masaj ca pe un loc unde oaspetii pot  beneficia de o intreaga colectie de masaje de relaxare, infrumusetare sau terapeutice.

Urban Masaj by Romeo Tudorache 4

La Urban Masaj viziunea noastra a fost aceea de a crea o atmosfera relaxanta si meditativa intr-un spatiu urban care sa sporeasca valoarea procedurilor terapeutice destinate ingrjirii oaspetilor nostri.

Urban Masaj by Romeo Tudorache 5

Urban Masaj nu a uitat cat de important este timpul pentru oaspetii nostri si de aceea am ales  sa venim inclusiv la voi acasa pentru a va oferi servicii complete de masaj la domiciliu.

Urban Masaj by Romeo Tudorache 6

In conceptul nostru Urban inseamna mereu in miscare si de aceea am investit in cele mai performante echipamente si aparatura medicala portabila.

Urban Masaj by Romeo Tudorache 7

Urban Masaj promoveaza calitatea in detrimentul cantitatii  asa ca am decis sa ne dotam cu o  aparatura performanta, de ultima generatie,  pentru serviciile de recuperare, ca urmare a unor afectiuni de sanatate sau accidente.

Urban Masaj by Romeo Tudorache 8

Urban Masaj crede in oameni si in calitatile fiecaruia care iubeste aceasta meserie, de aceea am alocat timp, energie si meticulozitate in formarea terapeutilor nostri.

Urban Masaj by Romeo Tudorache 9Urban Masaj by Romeo Tudorache 10

Misiunea Urban Masaj este de a crea o experienta pozitiva si memorabila pentru fiecare oaspete prin intermediul unui serviciu care se concentreaza pe nevoile individuale intr-o atmosfera urbana unica si inspirata.

Urban Masaj by Romeo Tudorache 11

Multumim partenerilor nostri care ne-au fost alaturi la deschiderea centrului Revolution, Jidvei, Techir, FruitPack, Coffee 2 Go, Sloop si Ergo Slim by Gianina Ilies

Urban Masaj by Romeo Tudorache 12Urban Masaj by Romeo Tudorache 13

Bine ati venit in comunitatea Urban Masaj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile