2 Addon-uri gratuit la orice masaj pentru cuplu achiziționat în luna februarie

Urban Masaj: despre relaxare în mediul urban

Urban Masaj: despre relaxare în mediul urban 1

Cuvântul urban este la modă și nu-i deloc greu să înțelegi de ce, dacă trăiești în București.

Printre claxoane, agitație permanentă și zumzet de nou, viața are alt ritm și parcă și inima bate mai tare. Uneori, mai repede nu înseamnă mai bine. Nici mai mult. Stresul ne copleșește și descoperim că orașul e mai puțin prietenos decât a lăsat să se-nțeleagă la prima vedere. Viața în București e asemănătoare cu o căsnicie ratată: ce-ți plăcea la început a devenit stresant și parcă ai vrea un pic de timp doar pentru tine.

Urban Masaj: despre relaxare în mediul urban 2

Așa a apărut, probabil, Urban Masaj, un nou loc în care grija pentru sănătate și stare de bine reprezintă o prioritate. Locația și-a deschis porțile luni, 2 iulie, iar la eveniment au participat bloggeri, influencers și vedete, oameni frumoși, dornici să facă parte din comunitatea Urban Masaj. Situat în Str. Austrului, nr. 54, Sector 2, București, proiectul Urban Masaj a luat naștere în 2017, când Romeo Tudorache, licențiat în kinetoterapie, a decis să dea o nouă dimensiune sănătății și îngrijirii, prin arta masajului.

Urban Masaj: despre relaxare în mediul urban 3

După mulți ani de practică, confruntat cu creșterea  nevoii de relaxare și evadare din spațiul cotidian, dar și cu dorința clienților de a rămâne aproape de zumzetul urban, Romeo Tudorache a gândit Urban Masaj drept loc unde oaspeții să poată beneficia de o întreagă colecție de masaje de relaxare, înfrumusețare sau de masaje terapeutice, aproape de centrul orașului.

Misiunea Urban Masaj este de a crea o experiență pozitivă pentru fiecare oaspete, prin intermediul unui serviciu care se concentrează pe nevoile individuale, într-o atmosfera unică.

Printre partenerii evenimentului la deschiderea centrului Revolution al Urban Masaj se numără și Jidvei, Techir, FruitPack, Coffee 2 Go, Sloop și Ergo Slim by Gianina Ilies.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter Urban Masaj

Newsletter

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile