-40% de Happy Hour la Urban Masaj! Masaj 60 min la 150 lei. Ofertă valabilă de Luni-Vineri între 11:00 și 17:00

Urban Masaj, un nou concept de viață urbană

Urban Masaj, un nou concept de viață urbană 1

Urban Masaj, un nou concept de viață urbană unde grija purtată sănătății reprezintă o primă opțiune de vindecare și de încetinire a proceselor de îmbătrânire și-a deschis porțile luna aceasta.

Situat în Str. Austrului, nr 54, Sector 2, București, proiectul Urban Masaj a luat nastere în 2017 când Romeo Tudorache, licențiat în kinetoterapie a decis să dea o nouă dimensiune îngrijirii sănătății prin arta masajului.

După ani de practică, confruntat cu creșterea  nevoii de relaxare și evadare din spațiul cotidian dar în acelați timp și cu dorința clienților de a rămâne ancorați în freamătul urban, Romeo Tudorache a gândit Urban Masaj ca pe un loc unde oaspeții pot  beneficia de o întreagă colecție de masaje de relaxare, înfrumusețare sau terapeutice.

Urban Masaj, un nou concept de viață urbană 2Urban Masaj, un nou concept de viață urbană 3

Viziunea Urban Masaj a fost aceea de a crea o atmosferă relaxantă si meditativă într-un spațiu urban care să sporească valoarea procedurilor terapeutice destinate îngrjirii oaspeților noștri.

Urban Masaj nu a uitat cât de important este timpul și de aceea au ales să vină inclusiv la noi acasă pentru a ne oferi servicii complete de masaj la domiciliu.

Conceptul Urban înseamnă mereu în mișcare și de aceea ai investit în cele mai performante echipamente și aparatură medicală portabilă.

Urban Masaj, un nou concept de viață urbană 4

Urban Masaj promovează calitatea în detrimentul cantității  așa ca au decis să se doteze cu o aparatură performantă, de ultimă generație, pentru serviciile de recuperare, ca urmare a unor afecțiuni de sănătate sau accidente.

Urban Masaj crede în oameni și în calitățile fiecăruia care iubește aceasta meserie, de aceea au alocat timp, energie ți meticulozitate în formarea terapeuților săi.

Urban Masaj, un nou concept de viață urbană 5

Misiunea Urban Masaj este de a crea o experiență pozitivă și memorabilă pentru fiecare oaspete prin intermediul unui serviciu care se concentrează pe nevoile individuale într-o atmosfera urbană unică și inspirată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile