-40% de Happy Hour la Urban Masaj! Masaj 60 min la 150 lei. Ofertă valabilă de Luni-Vineri între 11:00 și 17:00

Urban Masaj, un nou concept de viata urbana

Urban Masaj, un nou concept de viata urbana 1

Urban Masaj, un nou concept de viață urbană unde grija pe care o poarta sănătații reprezintă o primă opțiune de vindecare și de încetinire a proceselor de îmbătrânire, și-a deschis porțile luni 2 iulie.

La eveniment au participat bloggeri, influencers și vedete care au îmbrățișat deschis comunitatea Urban Masaj.

Situat în Str. Austrului, nr 54, Sector 2, București, proiectul Urban Masaj a luat naștere în 2017 când Romeo Tudorache, licențiat în kinetoterapie a decis să dea o noua dimensiune îngrijirii sănptpții prin arta masajului.
După ani de practică, confruntat cu creșterea nevoii de relaxare și evadare din spațiul cotidian, dar în același timp și cu dorința clienților de a rămâne ancorați în freamătul urban, Romeo Tudorache a gandit Urban Masaj ca pe un loc unde oaspeții pot beneficia de o întreagă colecție de masaje de relaxare, înfrumusețare sau terapeutice.

La Urban Masaj viziunea noastra a fost aceea de a crea o atmosferă relaxantă și meditativă într-un spațiu urban care să sporească valoarea procedurilor terapeutice destinate îngrjirii oaspeților noștrii. Urban Masaj nu a uitat cât de important este timpul beneficiarilor noștrii și de aceea am ales să venim inclusiv la voi acasă pentru a vă oferi servicii complete de masaj la domiciliu. În conceptul nostru Urban înseamnă mereu în mișcare și de aceea am investit în cele mai performante echipamente și apratură medicală portabilă. Urban Masaj promovează calitatea în detrimentul cantității așa că am decis să ne dotăm cu o aparatură performantă, de ultimă generație, pentru serviciile de recuperare, ca urmare a unor afecțiuni de sănătate sau accidente. Urban Masaj crede în oameni și în calitațile fiecăruia care iubește această meserie, de aceea am alocat timp, energie și meticulozitate în formarea terapeuților noștri.”

Misiunea Urban Masaj este de a crea o experiență pozitivă și memorabilă pentru fiecare oaspete prin intermediul unui serviciu care se concentrează pe nevoile individuale într-o atmosferă urbană unică și inspirată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile