-40% de Happy Hour la Urban Masaj! Masaj 60 min la 150 lei. Ofertă valabilă de Luni-Vineri între 11:00 și 17:00

Ce este All Love?

Ce este All Love? 1

Emoțiile nemanifestate crează în timp blocaje psiho-emoționale care ne împiedică să trăim viața în armonie cu propriul suflet, cu oamenii, cu natura și întreg Universul. În viața de zi cu zi experimentăm o paletă întreagă de emoții și trăiri a căror cauză uneori o putem identifica, iar alteori nu. Toate acestea ne determină să căutăm răspunsuri.

Curcubeul emoțiilor

Emoțiile, de orice natură ar fie ele – pozitive și negative sau bune și rele (așa cum avem obișnuința să le catalogăm), merită să fie manifestate. Iată o metaforă ce explică cu ușurință importanța acceptării și manifestării emoțiilor.

Imaginează-ți un curcubeu. Pentru ca acesta sa devină vizibil, este nevoie de întreg spectrul de șapte culori, cele care generic sunt numite sub forma acronimului ROGVAIV (roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo și violet). Tot așa și tu, dacă vrei sa fii în armonie și echilibru cu tine și viata ta, ai nevoie să îți accepți și să manifești toată gama de emoții: bucurie, fericire, calm, liniște, dragoste, încredere, grijă, compasiune, tristețe, supărare, teamă, frică, nesiguranță, furie, mânie, rușine, durere, etc.
Toate emoțiile sunt bune!
În realitate, nu vorbim de emoții pozitive și negative, ci doar de emoții cu o vibrație diferită. Când emoțiile “bune” sau “pozitive” le trăiești conștient, ele se amplifică și odată cu ele starea ta de bine, de liniște, de pace, de bucurie.

Consecințele negării emoțiilor

Este ușor și plăcut să trăiești “emoțiile pozitive”, dar nu același lucru se poate spune despre cele “negative”. De prea puține ori suntem învățați să privim în față și cu luciditate aceste emoții. Standardele sociale ne împiedică să le manifestăm. De câte ori nu ai auzit conversații în care adulții spun băieților care tocmai s-au împiedicat: “Ce bărbat ești tu?! Bărbații nu plâng niciodată”, sau fetelor care tocmai au fost împinse pe topogan : “Fii cuminte, fetele nu tipă și nu sunt răutăcioase”.  Repetată, o astfel de afirmație sădește în mintea copilului ideea că, a-ți manifesta durerea este greșit. Și iată cum, bărbatul de mai târziu nu va plânge dacă are o suferință fizică, nu va plânge dacă iubirea lui nu este împărtășită, etc. Iar fetița devenită adult, este incapabilă să protesteze atunci când ar avea tot dreptul să o facă. Nepermițându-și să-și manifeste emoțiile, vor acumula astfel frustrări și temeri care le vor dăuna în relația cu sine și cu ceilalți.

Dacă reușești să devii conștient, să intri în contact profund cu aceste emoții neplăcute, devii una cu ele, le permiți să-ți cuprindă întreaga ființă. Atunci se produce vindecarea sau transformarea lor în ceea ce numim “emoții pozitive”.

 Ce este All Love? 

All Love este o cale de vindecare și evoluție spirituală, descoperită și ulterior rafinată de către Patrick Ziegler, un celebru terapeut american cu o experiență de peste 30 de ani în terapii holistice. Ziegler este fondatorul sistemului All Love / SKHM / Seichim și este menționat ca fiind omul de la care pornește aproape tot ceea ce numim Reiki non-tradițional.

All Love lucrează pe deschiderea Inimii Spirituale amplasate în zona timusului, acel spațiu interior în care, conform tradițiilor spirituale, se află scânteia divină pe care orice ființă vie o are, numită și Suflet. Inima Spirituală este cea care ne conectează cu întreaga creație, cu Universul, prin Iubire necondiționată, pură. Odată accesat acest spațiu interior, descoperi că ești capabil să primești și să oferi iubire, descoperi conexiunea dintre tine și toate ființele, că poți identifica scânteia divină ce se află în fiecare individ, să le percepi calitățile.

Prin acceptarea și ulterior transformarea emoțiilor și trăirilor ce au generat suferința -ceea ce se întâmplă în meditațiile și atelierele All Love, accesezi acest spațiu interior unde orice urmă de neacceptare și judecată dispare, unde simți, cu fiecare întâlnire, din ce în ce mai intens, că Totul este Iubire.

Meditațiile All Love redau speranța, aduc pace, încredere și iubire de sine, îți dezvăluie puterea personală și potențialul creator, te ajută să te descoperi pe tine însuți, cel autentic.
Este o experiență unică, o energie deosebită, subtilă, în același timp puternică și vindecătoare.
Cu fiecare meditație, energia lucrează mai profund și eliberează emoții și trăiri stocate în timp în structurile noastre.
Poți avea experiențe spirituale care cu greu se pot traduce în cuvinte.
Iată de ce, îți adresez o invitație de a participa la evenimentele All Love pe care le susțin.

Consultă calendarul de evenimente (All Love) și înscrie-te la următorul eveniment All Love.

Laura Mihaela Liciu, psihoterapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile