-40% de Happy Hour la Urban Masaj! Masaj 60 min la 150 lei. Ofertă valabilă de Luni-Vineri între 11:00 și 17:00

Ritualu de relaxare și răsfăț dedicat viitoarelor mămici

Ritualu de relaxare și răsfăț dedicat viitoarelor mămici 1

Perioada sarcinii este o adevărată poveste magică în care corpul tău se pregătește să dea viață unui suflet mic, pur și întru totul minunat. Schimbările ce apar în timpul acestei călătorii sunt numeroase și pot fi diferite de la o sarcină la alta. Pe deoparte, se pot observa îmbunătățiri la nivelul tenului (acesta devine mai hidratat și strălucitor) și al părului (ce are parte de o regenerare rapidă), însă pe de altă parte, apar și numeroase dificultăți. Durerile din zona lombară asupra căreia se exercită o mare presiune precum și senzația de picioare grele și umflate sunt doar câteva dintre cele mai întâlnite probleme cu care viitoarele mămici se confruntă în această perioadă. 

Masajul Prenatal reprezintă o soluție eficientă menită să amelioreze sau chiar să înlăture orice tip de disconfort astfel încât, femeile însărcinate să se poată bucura de un somn odihnitor și de mai multă energie pentru a face față provocărilor zilnice. Printre beneficiile oferite de acest tip de masaj se înumără și: eliminarea durerilor de cap, reglarea tensiunii arteriale, reducerea stării de greață și chiar pregătirea mușchilor pentru naștere.

Vergeturile, în special cele din zona abdomenului, reprezintă acea problemă de ordin estetic întâlnită de fiecare femeie însărcinată. Acestea apar din cauza întinderii pielii ce determină ruperea fibrelor de colagen și sunt deseori însoțite de disconfort precum, mâncărimi, iritații, senzație de piele uscată. Apariția vergeturilor poate fi prevenită cu ajutorul unei rutini de îngrijire corespunzătoare ce contribuie de asemenea, și la ameliorarea senzațiilor de disconfort.  

Împreună cu prietenii de la OMMIA am creat special pentru viitoarele mămici, un Ritual de relaxare și îngrijire menit să contribuie semnificativ la starea generală de bine a acestora. Fiecare moment de relaxare este însoțit de produsele OMMIA, testate dermatologic pentru piele sensibilă și hipoalergenice. Acestea sunt obținute din ingrediente organice, naturale sau din recolte sălbatice, fără parabeni, chimicale, coloranți artificiali, uleiuri esențiale interzise în perioada sarcinii sau alcool.  Singurul ulei esențial utilizat este cel de Mandarină Roșie din uleiul de corp Love Bump, unul dintre puținele uleiuri esențiale permise în sarcină

Experiența completă oferită de Ritualul Relax and Glow urban mom by OMMIA reprezintă o îmbinare armonioasă a Masajului Prenatal cu produsele OMMIA, într-un cadru calm și relaxant asigurat de oaza noastră de liniște și confort. Fiecare pas a fost atent gândit pentru a restabili echilibrul emoțional în timp ce sunt ameliorate sau chiar eliminate durerile musculare.

Momentul de răsfăț pornește cu aplicarea, prin mișcări blânde și circulare pe toată suprafața abdomenului, a untului de corp Mother & Child. Textura sa plăcută este obținută din îmbinarea Untului de Shea, cu cel de Cocos Virgin și Migdale Dulci, îngrediente ce contribuile la atingerea stării de relaxare în timp ce hrănesc și hidratează pielea, ameliorând senzația de măncărime. Călătoria continuă cu Masajul Prenatal ale cărui tehnici vor fi aplicate împreună cu Uleiul de corp Love Bump ce conține 4 uleiuri vegetale recomandate îngrijirii din timpul sarcinii (Ulei de Cocos, Migdale dulci, Sâmburi de struguri și Jojoba), a cărui rol este de a oferi o senzație plăcută de calm.

Dragi viitoare mămici, vă invităm să vă bucurați pe deplin de fiecare sarcină, având grijă de starea voastră de bine și de îngrijirea corespunzătoare acestor momente. 

Programează-te acum la Ritualul Relax and Glow urban mom by OMMIA 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile