-40% de Happy Hour la Urban Masaj! Masaj 60 min la 150 lei. Ofertă valabilă de Luni-Vineri între 11:00 și 17:00

10 beneficii ale masajului de relaxare

10 beneficii ale masajului de relaxare 1

Masajul de relaxare este o soluție naturală și rapidă pentru momentele în care ai nevoie să îți recapeți echilibrul interior dar și doza de energie necesară pentru a face față provocărilor de zi cu zi. Ajută la eliberarea de endorfine și serotonină, având astfel un puternic impact la nivel psihologic.

Totodată, masajul relaxant poate fi o alegere pentru a te destinde după o zi de muncă, bucurându-te de o serie de beneficii importante pe care acesta le aduce organismului tău.
Ele nu sunt puține la număr și vizează atât sănătatea mentală, cât și cea fizică. Dacă nu ai apelat încă la un astfel de masaj, noi îți vom prezenta câteva motive pentru care ar trebui să o faci.

 1. Îmbunătățește aspectul pielii
  Masajul de relaxare îmbunătățește circulația sângelui, elasticitatea pielii și oxigenarea țesuturilor, astfel că vei vedea rezultate încă de la primele ședințe și te vei bucura de o piele cu un aspect mai ferm. De aceea, acest tip de masaj este recomandat și pentru întreținerea corporală.
 2. Te scapă de celulita
  Celulita este o problema cu care se confruntă 99% dintre femei, masajul relaxant te scapă de celulită deoarece în timpul masajului, este stimulată circulația limfatică. Aceasta este responsabilă pentru eliminarea toxinelor și a celulelor de grăsime, dar sedentarismul, alimentația proastă, statul mult timp pe scaun și hidratarea necorespunzatoare ămpiedica limfa să combată celulita.
 3. Te ajută să ai un păr mai sănătos
  Căderea părului are la bază o mulțime de cauze, însă masajul de relaxare vine să combată această problemă majoră. Masajul asupra scalpului stimulează circulația sângelului, contribuie la desprinderea impurităților din jurul rădăcinilor și contribuie la regenerarea firelor de păr. De asemenea, stimulează creșterea părului.
 4. Îmbunătățește postura
  Dacă ai o postură greșită, ar trebui să încerci măcar o ședință săptămânală de masaj. Te va ajuta să scapi de dureri de spate, îți va detensiona mușchii suprasolicitați în timpul zilei și va susține o postură corectă.
 5. Combate simptomele depresiei și anxietății
  Masajul de relaxare este o metodă eficace atât pentru afecțiunile fizice, cât și psihice. Dacă te confrunți cu perioade de stres sau suferi de depresie, ai putea folosi masajul ca terapie complementară, alături de alte modalități de tratament.
 6. Te ajută să dormi mai bine
  Masajul relaxant s-a dovedit benefic pentru calmarea nou-născuților iar el are aceleași efecte și asupra adulților și anume reducerea stării de oboseală fizică sau mentală. Dacă suferi de insomnie sau alte tulburări de somn, poți apela cu încredere la această terapie.
 7. Stimulează memoria, concentrarea și atenția
  Dacă simți că nu te mai poți concentra la fel ca înainte sau uiți detalii importante din cauza stresului, o sesiune de masaj îmbunătățește funcția cerebrală și te va ajuta să dai un randament mai bun.
 8. Ameliorează migrenele
  S-a demonstrat că o singură ședință de masaj de relaxare are efecte benefice pentru pacienții care suferă de migrene cronice. Fie că faci parte din această categorie sau doar ai dureri de cap ocazionale, o ședință de masaj de relaxare te va ajuta.
 9. Ajută la recuperare
  În cazul persoanelor care fac efort fizic prelungit, cum sunt atleții de performanță, masajul de relaxare ajută la ameliorarea durerilor sau febrei musculare, astfel că susține o recuperare mult mai rapidă.
 10. Contribuie la regenerarea celulară
  Masajul de relaxare aplicat pe față contribuie la regenerarea pielii, astfel că dacă ai mici semne inestetice, poți scăpa de ele. În plus, masajul de relaxare poate contribui și la combaterea acneei, prin reglarea secreției de sebum. Pielea tenului va fi mai luminoasă, mai catifelată și va radia de sănătate.

Ce uleiuri se folosesc pentru masajul de relaxare?

10 beneficii ale masajului de relaxare 2

Masajul de relaxare se efectuează, în general, cu ajutorul unui ulei. Acesta permite mâinilor să alunece delicat pe piele.
Din gama uleiurilor de masaj Techir, pentru acest tip de masaj îl recomandăm pe cel mai îndrăgit ulei al nostru, uleiul de masaj relaxant cu sorțișoară și portocală. Mixul de uleiuri și săruri oferă o hidratare intensă pielii și relaxarea ăntregului corp. Este ideal pentru un masaj relaxant, de tonifiere si hrănire a pielii, datorită puterii rapide de absorbție, nelăsând senzația de lipire sau pete pe haine.
De asemeni, potrivite pentru masajul de relaxare sunt și uleiul de corp cu lămâiță și verbină cu efect energizant ce stimulează simțurile dar și uleiul cu fenicul și scorțișoară cu efect tonifiant.

UNDE TE POȚI BUCURA DE UN MASAJ DE RELAXARE?

Urban Masaj
Adresă: Strada Austrului Nr. 54, sector 2 București
Facebook: UrbanMasaj
Web: Urbanmasaj.ro

Efectele benefice se văd chiar după prima şedinţă iar după câteva luni se poate constata o îmbunătăţire considerabilă a calităţii vieţii şi a somnului, creşterea tonusului fizic şi psihic, un aspect mai frumos şi sănătos al pielii şi o stare de bine generală. Combinat cu o alimentaţie sănătoasă şi sport, masajul ne ajută să ducem o viaţă sănătoasă pentru corp şi minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile